Gonzàlez Artigas

Gonzàlez Artigas

LogoGA

Les coses que m’agraden

Permet-me compartir amb tu més sobre els meus interessos personals i passions fora del món professional. A nivell personal, tinc una àmplia experiència al fascinant món de la digitalització i la domòtica. M’apassiona l’automatització de tasques casolanes, i per això utilitzo eines com AutoIt, Raspberry Pi, Alexa i Google Home per crear rutines que es poden activar mitjançant ordres de veu. Aquesta combinació de tecnologia i automatització em permet gaudir d’una llar intel·ligent i eficient. 

A més, un altre dels meus interessos és l’aviació. Des de fa temps, he sentit una fascinació especial pels avions i tinc al cap obtenir la llicència de pilot d’ultralleugers. Volar em brinda una sensació de llibertat i perspectiva única, i poder dur a terme aquest somni seria un èxit molt emocionant a la meva vida.

La lectura és un altre dels meus grans passatemps. Gaudeixo especialment de la novel·la negra i fantàstica, submergint-me en les intrigues de llibres com “Cròniques del Mag Negre”, “Cròniques de la Torre” o les obres d’Agatha Christie. Perdre’m en un bon llibre és una manera d’evadir-me i deixar volar la meva imaginació.

El cinema també ocupa un lloc important a la meva vida. M’encanta explorar pel·lícules de diferents gèneres i descobrir històries que m’emocionin i em facin reflexionar-hi. Sempre estic obert a noves propostes i m’agrada ampliar el meu horitzó cinematogràfic.

Viatjar és una altra de les meves grans passions. He tingut la sort de recórrer molts llocs i això m’ha donat l’oportunitat de submergir-me en noves cultures, costums i gastronomia. Cada viatge és una oportunitat per aprendre i apreciar la diversitat del món que ens envolta.

A més, m’agrada cuinar i experimentar a la cuina. Encara que no sempre surtin bé, gaudeixo inventant receptes i provant sabors nous. Tot i això, el que més m’omple és cuinar per als altres, compartint moments i sabors amb la meva família i amics.

Però abans que res, la meva passió més gran són la meva família i els meus amics. Són el motor que impulsa la meva vida i em brinden l’amor, el suport i la joia que necessito. Gaudir de moments especials amb ells, compartint rialles, experiències i creant records inoblidables, és el que realment dóna sentit a la meva vida.

En resum, a més de la meva carrera professional al camp de la tecnologia i la gestió, tinc una sèrie d’interessos i passions personals que em defineixen com a individu. La digitalització i la domòtica em fascinen, l’aviació m’omple d’emoció, la lectura i el cinema em transporten a altres mons, viatjar m’enriqueix culturalment, cuinar em permet ser creatiu i gaudir amb els altres, i els meus éssers estimats són la meva font més gran inspiració i felicitat.

En aquesta pàgina web, compartiré amb entusiasme els meus coneixements, experiències i reflexions tant al meu camp professional com a les meves passions personals. Us convido a explorar i gaudir d’aquest espai on podreu trobar informació, consells i motivació per aprofitar al màxim la tecnologia, descobrir noves aventures i viure una vida plena de passió i significat. Benvingut a aquest viatge ple de possibilitats i emocions!

Scroll al inicio