Gonzàlez Artigas

Gonzàlez Artigas

LogoGA

Experiència profesional

Benvinguts a la meva pàgina web! El meu nom és Raimon i em complau compartir la meva experiència i coneixements com a enginyer tècnic en informàtica de sistemes, especialitzat en el món de la tecnologia i la web. Al llarg de la meva carrera, he tingut el privilegi de treballar en diverses àrees i exercir rols clau en diferents projectes i organitzacions.

A la meva primera fase laboral, vaig tenir l’oportunitat de treballar com a consultor per a empreses de diversos sectors, incloent tèxtil, mobles, restauració i medicina. Aquesta experiència em va permetre comprendre els desafiaments i les necessitats específiques de cada indústria i oferir solucions tecnològiques adaptades als seus requeriments.

A més, he tingut la satisfacció d’ensenyar informàtica aplicada a la indústria tant a nens com a adults, impartint cursos especialitzats. Compartir els meus coneixements i veure com els meus alumnes adquireixen habilitats i confiança en el món digital és una cosa que m’apassiona profundament.

En el meu rol com a responsable del departament tècnic web d’una Business School important, he tingut l’oportunitat de coordinar equips de persones, processos i sistemes de diversa índole. Aquesta experiència m’ha permès desenvolupar habilitats de lideratge i de gestionar eficientment projectes complexos.

Al llarg de la meva trajectòria, he treballat amb una varietat d’eines i tecnologies, com Tridion, Salesforce, Peoplesoft, PowerBI, WordPress, Joomla i Moodle. He adquirit un coneixement profund d’aquestes plataformes, permetent-me aprofitar al màxim les seves funcionalitats i adaptar-les a les necessitats específiques de cada projecte.

En particular, he tingut la responsabilitat de gestionar el programari de gestió acadèmica de la Business School. Això inclou ladministració de processos dadmissió, enrollment, quotes dAlumni i facturació. Durant més de 10 anys he estat l’enllaç entre el departament d’IT i els usuaris finals, assegurant una comunicació fluida i una experiència satisfactòria per a tots els involucrats.

Com a part de la meva trajectòria, he desenvolupat frameworks web propis i he dut a terme la migració de sistemes de gestió de contingut web dues vegades, treballant amb llocs que albergaven més de 2000 pàgines. Aquestes experiències m’han permès perfeccionar les meves habilitats en el desenvolupament web i garantir una transició amb èxit i sense contratemps.

A més, he estat responsable del programari de backoffice de l’escola de negocis, encarregat de gestionar les sessions de professors, el material acadèmic i els processos d’impressió. He supervisat els processos d’admissió, enrollment, facturació, sessions acadèmiques i gestió de materials. Com a Project Manager, he liderat nombrosos projectes per mantenir i millorar els sistemes esmentats anteriorment, assegurant-ne el funcionament òptim i satisfent les necessitats canviants de la institució.

Les meves habilitats van més enllà dels meus coneixements tècnics. La meva experiència i coneixements a l’àrea d’IT i gestió m’han donat una base sòlida per abordar reptes complexos. Sóc responsable, adaptable i tinc una gran facilitat daprenentatge. Crec en la importància d’una comunicació efectiva i gaudeixo de col·laborar en equips multidisciplinaris. No obstant, la meva fortalesa més gran rau en la meva passió pel que faig. Cada projecte i desafiament m’inspira i m’impulsa a assolir resultats excepcionals.

A nivell personal, també tinc una àmplia experiència al món de la digitalització i la domòtica. Estic fascinat per les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per millorar la vida quotidiana i simplificar feines. La meva experiència personal en aquests àmbits complementa la meva trajectòria professional, permetent tenir una visió integral de les oportunitats i desafiaments en el món digital.

En aquesta pàgina web trobareu un espai on compartiré la meva experiència, coneixements i reflexions en el camp de la tecnologia, la gestió i la digitalització. El meu objectiu és motivar-te a explorar noves possibilitats, adquirir noves habilitats i assolir els teus objectius més ambiciosos. La tecnologia avança ràpidament i junts podem aprofitar al màxim el seu potencial per millorar les nostres vides i crear un impacte positiu al món.

T’invito a explorar la meva pàgina web i descobrir l’emocionant món de la tecnologia, la gestió i la digitalització. Acompanyeu-me en aquest viatge ple d’aprenentatge, inspiració i noves experiències. Junts, podem obrir noves portes i assolir l’èxit al món digital. T’espero amb entusiasme en aquest apassionant viatge!

Scroll al inicio